miercuri, 15 decembrie 2010

Jale mare:))

Deci azi, a venit n prima pauza la noi in clasa profesoara de biologie sa vada in ce stare eacvariul si... SURPRIZA... in loc sa gaseasca pesti, apa curata si acvariul reparat, a gasit acvariul  asa cum am postat ieri. S-a enervat si  a zis ca daa pana pauza urmatoare nu este curatat acvariul, la urmatoarea ora de biologie ne da 2 la taota clasa. Dupa ce a plecat Havasi si Vald au mers sa goleasca si sa spele acvariul.
Pauza urmatoare, profesoara a venit din nou, s-a uitat mai de aproape si a abservat ca lipseste un capac ( o bucata de plasic.. care mai era si un pic rupta) si ne-a pus sa il cautam pana in pauza urmatoare ori o sa avem de cumparat acvariu, care, zicea ea, a costat 500 de lei. Cand a venit din nou nu am gasit capacul si ea a spus ca daca pana marti nu cumparam acvariu nou toata clasa are 2 ...
Deci, jalea e destul de mare in momentul de fata, pt ca nu cred ca o sa fim in stare sa luam intr-o saptamana un acvariu nou (nici nu vrem sa luam unul nou) la fel cum nu am fost in stare sa luma intr-o saptamana 2  mingi de ping-pong pentru profesoara de educatie fizica (am jucat mai multi ping-pong, sau cum se zice, la ora de educatie fizica si unul din noi a calcat pe mince si  a "tocat-o" cum zice profa=)) )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu