vineri, 10 decembrie 2010

Expo Maritim:))

In clasa avem un acvariu cu pesti, erau 4 , unul a murit mai demult(Iliuta), iar  alti doi au murit saptamana aceasta, joi(Tomi si Dan). Doar Gabi a mai ramas in viata.;) Toti trei au murit din cauza lui Alin care a aruncat corn si acuarele in acvariu:)).
Joi, in pauza colegii au scos unul din pestii morti din acvariu si l-au pus cu unac pe o tabla de pluta iar deasupra lui au scris " Expo Maritim" dandu-i numele de " Peste Disecatus" bietului pestisor mort :(. Apoi au facut niste biletele pe caer au scris "Veniti sa vizitati  Expozitia marina din clasa a VIII-a B , Vietati Nemaipomenite" si le-au impartit prin scoala:)). Am avut si vizitatori, niste fete din clasa a VIII-a A=)).
In pauza dinainte de ora de mate (ora cu dirigu') Vlad si Paula au luat cei doi pesti morti si i-a pus unul pe scaun si unul sub caietul lui Gabi. Cand  a vrut sa se aseze Gabi a vazut pestele pe scaun si noi toti am inceput sa radem iar dirigu s-a infuriat si a inceput satipe si a zis sa aruncam pestele "la container":)). Cand a venit la locul lui zi a ridicat caietul, Gabi a gasit si celalalt peste( acesta era cu burta cam sparta de ace) pe banca lui si noi am inceput sa radem iar ca si niste c8ii distrusi :)). De data asta dirigu s-a crizat si mai tare dar noi nu ne puteam opri din ras:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu