vineri, 31 decembrie 2010

La multi ani!

Traieste un adevarat pastel de iarna, cu valuri de ninsoare. Asculta-ti vocea sufletului, alunga frigul din el, fii deasupra linistei creata de dansul fulgilor de nea. Sarbatori fericite si un An Nou de poveste!

miercuri, 29 decembrie 2010

Justin Bieber:)

Hey, il stim cu totii pe Justin Bieber, copilul ala care canta "Baby". Pana de curand, eu cel putin, credeam ca e prea "cu nasul pe sus" si enervant...
S-au auzit multe chestii despre el, de exemplu  s-a zis  ca ar fi un mosulica de 51 de ani care poarta masca, si alte chestii care poate nu dau bine cu imaginea lui.
Aseara m-am uitat la Observator si au spus  ca JB doneaza mare parte din banii care ii incaseaza de pe ablume si altele, operelor de binefacere.  A mai  fost un interviu cu baietasu' in care el zicea ca il insipra copii si vrea sa ajute copii saraci,  el stiind cum e sa fii sarac, pentru ca  nu  a crescut cu foarte multi bani(asa zicea el). Justin Bieber mai spunea ca a vazut intr-un documentar copii saraci din Romania si ar vrea sa vina in tara sa ii ajute.
Cum spuneau si cei de la Observator, un copil la varsta lui sa faca asa ceva e un lucru foarte bun si daca ceea ce spune , spune din inima, eu chiar o sa imi schimb parerea despre el, care in opinia mea era un pusti rasfatat care nu stie ce e viata si greutatile ei.
Pe mine m-a impresionat baiatu' si sper ca tot ceea ce a spus sa fie adevarat si nu sa minta doar ca lumea sa il creada altfel si sa aiba mai multa atractie pentru public.

vineri, 24 decembrie 2010

Craciun Fericit!

Cu ocazia sarbatoririi Craciunului va doersc tuturor sa aveti parte de bucurie si tot ce va doriti alaturi de cei dragi:).

CRACIUN FERCIT!!

marți, 21 decembrie 2010

De Craciun...

    Se apropie Craciunul, o sarbatoare de iarna. Peste 3 zile e Ajunul de Craciun si ar trebui sa fie zapadaaa, dar aici ploua.
Ce e Craciunul fara zapada? E ca la Paste...
VREM ZAPADAAAA!! cel putin eu=))

sâmbătă, 18 decembrie 2010

Despre...

Din lipsa de inspiratie, dupa o zi de munca :)), la sugestia lui Riky, un fost coleg;), o sa scriu azi despre "Triburile".

"Triburile",  este un joc in care extinzi un sat, faci armata, urmand ca mai  tarziu sa cuceresti alte sate. Eu am mai jucat acest joc pe lumea 20(tot din sugestia lui Riky:)) ), prin mai anul acesta, dar satul meu nu a avut o  viata prea lunga, deoarece in luna iulie, din cauza ca nu am mai avut internet, satul meu a fost cucerit( nu a fost un sat  mare, dar totusi...). Cand am vazut ca satul meu a fost cucerit am zis ca nu o sa mai joc jocul asta, deoarece nu aveam chef sa o  iau de la capat.
Acum a aparut o noua lume, lumea 23, care este mai avansata si mai  "tare" decat celelalte. Am inceput sa joc si aici, dar de obicei uit sa intru=))... Cand imi amintesc incerc sa fac tot ce pot  pentru a-mi extinde satul si armata;).

Daca vreti sa incercati :

joaca "Triburile"

miercuri, 15 decembrie 2010

Jale mare:))

Deci azi, a venit n prima pauza la noi in clasa profesoara de biologie sa vada in ce stare eacvariul si... SURPRIZA... in loc sa gaseasca pesti, apa curata si acvariul reparat, a gasit acvariul  asa cum am postat ieri. S-a enervat si  a zis ca daa pana pauza urmatoare nu este curatat acvariul, la urmatoarea ora de biologie ne da 2 la taota clasa. Dupa ce a plecat Havasi si Vald au mers sa goleasca si sa spele acvariul.
Pauza urmatoare, profesoara a venit din nou, s-a uitat mai de aproape si a abservat ca lipseste un capac ( o bucata de plasic.. care mai era si un pic rupta) si ne-a pus sa il cautam pana in pauza urmatoare ori o sa avem de cumparat acvariu, care, zicea ea, a costat 500 de lei. Cand a venit din nou nu am gasit capacul si ea a spus ca daca pana marti nu cumparam acvariu nou toata clasa are 2 ...
Deci, jalea e destul de mare in momentul de fata, pt ca nu cred ca o sa fim in stare sa luam intr-o saptamana un acvariu nou (nici nu vrem sa luam unul nou) la fel cum nu am fost in stare sa luma intr-o saptamana 2  mingi de ping-pong pentru profesoara de educatie fizica (am jucat mai multi ping-pong, sau cum se zice, la ora de educatie fizica si unul din noi a calcat pe mince si  a "tocat-o" cum zice profa=)) )

marți, 14 decembrie 2010

"Mirosul mirosurilor" ;)

Am mai vorbit despre pestii din clasa noastra, cum au murit si  a mai ramas unul singur... Ei bine, acel sigurel peste (Gabi, pe numele sau de botez) inca traieste in apa minunabila din acvariul cu miros de glorie din VIII B:)).
In acvariu mai este putina apa, in care a fost aruncata o bucata de corn si o cutie de lapte, putin mai multa mancare de peste,  ca garnitura au fost trantite si niste paie si... rezultatul, un acvariu cu un miros insuportabil.
Azi cand am deschis capacul acvariului si ne-am apropiat  am fugit care incotro. Dirigul a zis "Mai eu v-am mai spus cand ati adus acvariul asta aici sa nu mai aruncati acolo cornuri si panie" si noi am zis ca nu noi am aruncat, iar dirigul enervat a zis " Nu voi, ca a venit domnu' director si a pus aici paine, da o sa ma duc sa-i spun <domnu director va rog sa nu mai aruncati paine in acvariu, ca cei din clasa a VIII-a B nu arunca!>"

luni, 13 decembrie 2010

Nimic Interesant de vazut aici...

Hey... stiati ca moldovenii mananca alimente cu mult mai putine E-uri decat noi?
Ei mananca paini, pesti, lapti....

Neinspirat, dar merge;).

sâmbătă, 11 decembrie 2010

Ceva mai... mai

M-am gandit sa scriu doua cuvinte despre Paula, colega mea cu cap "pendulos" la fel ca mine.
Ea este mai turbata de felu ei da imi place mult "despre ea" ca e mai "cu tupeu nejegos". Normal ca atunci cand i-am spus ca scriu despre ea mi-a spus "esti diluata!":))
Fatuca asta e foarte tare frate(seamana cu mine), de obicei avem idei asemanatoare si zicem "suntem bune, fa!". Ce mai imi place la ea e ca ii plac melodii a le lui Spike(care mie imi plac muuult).
De fapt, noi suntem colege din a 5-a da numai de un an ne intelegem mai bine, o durat ceva pana sa ne descoperim=)).
Nu vreau sa se termine anu asta si sa plecam la liceu.. sa nu ne mai vedem asa de des.
Hey Paulicica" esti buna, fa!" ;)

Chestia trestia de azi...

Da... Tot "navigand " pe net am dat de tot felul de stiri si chestii despre Miley Cyrus. Fiinta aia e disperata:)) ar face orice sa iasa in evidenta din cate vad eu... Din copila distrusa  "Hannah Banana"  s-a transformat peste noapte in " bad girl" da nu prea cred ca i-a iesit. Adica nah, saraca copila de 18 ani  se crede  foarte tare, da' singurii ei fani sunt copilasii de 12-13 ani...
Mai nou  are niste tinute de scena foarte "pitziponcoase" sau incearca sa o imite pe Lady Gaga sau Britney Spears, saracuta, nu stie pe ce lume traieste si cum sa atraga mai mult atentia:)). Am mai vazut si un filmulet in care se droga cu etnobotanice. Parerea mea e ca filmuletu ala a aparut numai sa o mai scoata in evidenta ca nu a mai aparut de mult la sctiri si pe net...
De parca "un asemenea specimen " nu ar fi de ajuns pe langa casa si sora ei mai mica (Noah Cyrus) ii calca pe urme... are vreo 7-8 ani si poarta tocuri si tot felul de tinute care nu se potrivesc deloc varstei ei...
Da... o familie de oameni debusolati...Degeaba incerc eu sa comentez despre ei aici ca asta nu o sa-i schimbe cu nimic., numai ca nu stiam ce sa postez:))

vineri, 10 decembrie 2010

Caciulita de boschetar=))

Fiindca azi a nins pe la noi si a fost foarte frig, colega noastra Gavris Diana Alexandra a venit la scoala cu o caciulita care o tinea mai  pe varful capului=)) In pauza i-am luat caciula din ghiozdan si ne-am "jucat" cu ea:)) Cand am  pus-o pe cap am descoperit ca e atat de larga incat aproape imi ajungea peste ochi=))) Cand m-au vazut dragii mei colegi cu caliula aia oe cap au zis ca parca is" deaia de pe strada care cere bani", "boschetar" sau " aia care zice <<Yo, nu da io dai una dai io doi nu domle, ioo, io ya, uata faca nica ya yio  ...>>"=))

Expo Maritim:))

In clasa avem un acvariu cu pesti, erau 4 , unul a murit mai demult(Iliuta), iar  alti doi au murit saptamana aceasta, joi(Tomi si Dan). Doar Gabi a mai ramas in viata.;) Toti trei au murit din cauza lui Alin care a aruncat corn si acuarele in acvariu:)).
Joi, in pauza colegii au scos unul din pestii morti din acvariu si l-au pus cu unac pe o tabla de pluta iar deasupra lui au scris " Expo Maritim" dandu-i numele de " Peste Disecatus" bietului pestisor mort :(. Apoi au facut niste biletele pe caer au scris "Veniti sa vizitati  Expozitia marina din clasa a VIII-a B , Vietati Nemaipomenite" si le-au impartit prin scoala:)). Am avut si vizitatori, niste fete din clasa a VIII-a A=)).
In pauza dinainte de ora de mate (ora cu dirigu') Vlad si Paula au luat cei doi pesti morti si i-a pus unul pe scaun si unul sub caietul lui Gabi. Cand  a vrut sa se aseze Gabi a vazut pestele pe scaun si noi toti am inceput sa radem iar dirigu s-a infuriat si a inceput satipe si a zis sa aruncam pestele "la container":)). Cand a venit la locul lui zi a ridicat caietul, Gabi a gasit si celalalt peste( acesta era cu burta cam sparta de ace) pe banca lui si noi am inceput sa radem iar ca si niste c8ii distrusi :)). De data asta dirigu s-a crizat si mai tare dar noi nu ne puteam opri din ras:)))